Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Przeglądaj
  • Szukaj w katalogu
Wybrane metody badania składu i wartości odżywczej żywności
i/210/0056_5.jpg
Treść karty:
709,929 709,930 RUTKOWSKA URSZULA /red./ Wybrane metody badania składu i wartości odżywczej żywności. Pod red. Urszuli Rutkowskiej. Aut.: Janina Budzyńska-Topolowska [et al.]. Warszawa 1981 Państ. Zakład Wydawnictw Lekarskich. 8º s. 358, nlb. 1, il.

Dane karty

Hasło:
RUTKOWSKA URSZULA
Autor:
RUTKOWSKA URSZULA, Janina Budzyńska-Topolowska
Sygnatura:
709,929; 709,930
ISBN:
83-200-0356-3
Rok wydania:
1981
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie