Zaloguj
Przeglądaj
Szukaj w katalogu
ISBN:
83-200-0356-3
Wyników 1 - 3 z 3
Wybrane metody badania składu i wartości odżywczej żywności
Kategoria:
RUAN - RUY (210)
Hasło:
RUTKOWSKA URSZULA
Autor:
RUTKOWSKA URSZULA, Janina Budzyńska-Topolowska
Sygnatura:
709,929; 709,930
Wybrane metody badania składu i wartości odżywczej żywności
Kategoria:
WROB - WYCZ (261)
Hasło:
WYBRANE
Autor:
Urszula Rutkowska, Janina Budzyńska-Topolowska
Sygnatura:
709,929; 709,930
Wybrane metody badania składu i wartości odżywczej żywności
Kategoria:
BRZ - BUKS (40)
Hasło:
BUDZYŃSKA-TOPOLOWSKA JANINA
Autor:
Urszula Rutkowska, Janina Budzyńska-Topolowska
Sygnatura:
709,929; 709,930