ISSN:0208-8436

Badania modelowe nad wpływem źródła makroskładników i ich relacói ilościowych w diecie na wybrane para­ metry struwuralne i czynnościowe ustroju
Hasło:226. ROCZNIKI AKADEMII ROLNICZEJ W POZNANIU. ROZPRAWY NAUKOWE
Autor:JESZKA JAN
Sygnatura:726,919; 726,920
Wpływ składników diety na gospodarkę lipidową wybranych zwierząt doświadczalnych
Kategoria:CERP - CHE (46)
Hasło:CHALCARZ WOJCIECH
Autor:CHALCARZ WOJCIECH
Sygnatura:721,140
Wpływ składników diety na gospodarkę lipidową wybranych zwierząt doświadczalnych
Hasło:ROCZNIKI AKADEMII ROLNICZEJ W POZNANIU: ROZPRAY NAUKOWE, Z. 232
Autor:CHALCARZ WOJCIECH
Sygnatura:721,140
Badania modelowe nad wpływem źródła makroskładników i ich relacji ilościowych w diecie na wybrane parametry strukturalne i czynnościowe ustroju
Hasło:JESZKA JAN
Autor:JESZKA JAN
Sygnatura:726,919; 726,920