Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Przeglądaj
  • Szukaj w katalogu
Aspects microbiologiques de l'hygiene des denrees alimentaires. Rapport d'un Comite OMS d'experts reuni avec la participation de la FAO
i/218/0162_2.jpg
Treść karty:
SERIE DE RAPPORTS TECHNIQUES nr 598 528,293 529,538 Aspects microbiologiques de l'hygiene des denrees alimentaires. Rapport d'un Comite OMS d'experts reuni avec la participation de la FAO. Geneve 1976 Organisation Mondiale de la Santé 8° s. 115,il. Organisation Mondiale de la Santé. Ser. de Rapports Techniques nr 598

Dane karty

Hasło:
SERIE DE RAPPORTS TECHNIQUES nr 598
Sygnatura:
528,293; 529,538
Rok wydania:
1976
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie