Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Przeglądaj
  • Szukaj w katalogu
Wpływ zróżnicowanej ilości i jakości tłuszczu pożywienia na skład kwasów tłuszczowych wybranych frakcji lipidowych surowicy krwi : praca na stopień doktora nauk przyrodniczych
i/288/0000000674_4.jpg
Treść karty:
PRACE DOKTORSKIE - Polska 45d/7010 OKOLSKA GRAŻYNA Wpływ zróżnicowanej ilości i jakości tłuszczu pożywienia na skład kwasów tłuszczowych wybranych frakcji lipidowych surowicy krwi : praca na stopień doktora nauk przyrodniczych / Grażyna Okolska ; Zakład Fizjologii i Biochemii Żywienia Instytutu Żywności i Żywienia w Warszawie promotor prof. dr hab. n. med. światosław Ziemiański. - Warszawa 1981. - [2], 179 k. [94] k. tabl. w tym. złoż. : tab., wykr., bibliogr. 265 poz., maszyn.

Dane karty

Hasło:
OKOLSKA GRAŻYNA
Autor:
OKOLSKA GRAŻYNA
Sygnatura:
45D/7010
Rok wydania:
1981
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie