Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Przeglądaj
  • Szukaj w katalogu
Wartość odżywcza białka produktów żywnościowych. Zastosowanie testu wolnych aminokwasów w surowicy krwi i w mięśniach zwierząt doświadczalnych jako wyróżnika uzupełniającego testy podstawowe.
i/135/0004_1.jpg
Treść karty:
711,489 711,490 KUNACHOWICZ HANNA Wartość odżywcza białka produktów żywnościowych. Zastosowanie testu wolnych aminokwasów w surowicy krwi i w mięśniach zwierząt doświadczalnych jako wyróżnika uzupełniającego testy podstawowe. Warszawa 1982 Instytut Żywności i Żywienia 80 s. nlb. 4, 146, nlb. 6, il. Prace Badawcze IŻZ 30

Dane karty

Hasło:
KUNACHOWICZ HANNA
Autor:
KUNACHOWICZ HANNA
Sygnatura:
711,489; 711,490
Rok wydania:
1982
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie