Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Przeglądaj
  • Szukaj w katalogu
Evaluation of certain food additives : some food colours, thickening agents, smoke condensates, and certain other substances : nineteenth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
i/77/0142.jpg
Treść karty:
55. FAO Nutrition Meetings Report Series 201,628 EVALUATION Evaluation of certain food additives : some food colours, thickening agents, smoke condensates, and certain other substances : nineteenth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. -Geneva : World Health Organization, 1975. - 23 s. ; 20 cm. - (FAO Nutrition Meetings Report Series ; no. 55) (WHO Technical Report Series ; no. 576) ISBN 92-4-120576-8

Dane karty

Hasło:
FAO Nutrition Meetings Report Series 55
Sygnatura:
201,628
ISBN:
92-4-120576-8
Rok wydania:
1975
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie