Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Przeglądaj
  • Szukaj w katalogu
Biochemical aspects of new protein food.
i/30/0000000056_4.jpg
Treść karty:
531.773 BIOCHEMICAL Biochemical aspects of new protein food. Ed.Jens Adler-Nissen /et al./ Oxford 1978 Pergamon Press 8 s .IX,nib.1, 218,il. Proceedings of the FEBS Federation of European Biochemical Societies Meeting vol.44,symposium A3

Dane karty

Hasło:
BIOCHEMICAL
Autor:
Jens Adler-Nissen
Sygnatura:
531,773
Rok wydania:
1978
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie