Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Przeglądaj
  • Szukaj w katalogu
Przechowywanie i konserwowanie produktów żywnościowych w warunkach domowych
i/235/0084_3.jpg
Treść karty:
SZCZEPAŃSKA ANNA [współaut.] 659,216 NERS ANNA, SZCZEPAŃSKA ANNA Przechowywanie i konserwowanie produktów żywnościowych w warunkach domowych / Annft-Ners, Anna Szczepańska.-[Wyd. 3]. - Warszawa : Wydaw. "Watra", 1986. -39, [1] s. : il. ; 21 cm ISBN 83-25-104-8

Dane karty

Hasło:
SZCZEPAŃSKA ANNA
Autor:
NERS ANNA, SZCZEPAŃSKA ANNA
Sygnatura:
659,216
ISBN:
83-25-104-8
Rok wydania:
1986
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie