Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Przeglądaj
  • Szukaj w katalogu
First supplement to McCance and Widdowson's the composition of foods
i/210/0097_3.jpg
Treść karty:
RUSSELL J. 552,004 PAUL A.A., SOUTHGATE D.A.T., RUSSELL J. First supplement to McCance and Widdowson's the composition of foods : amino acids, mg per 100 g food, fatty acids, g per 100 g food / by A.A. Paul, D.A.T. Suthgate and J. Russell. - London : Her Majesty's Stationery Office Amsterdam [etc. ] : Else-vier/North-Holland Biomedical Press, [1980]. - VIII, 112, [1] s. ; 25 cm ISBN HMSO 0-11-450038-X ISBN Elsevier/North-Holland 0-444-80220-7

Dane karty

Hasło:
RUSSELL J.
Autor:
PAUL A.A., SOUTHGATE D.A.T., RUSSELL J.
Sygnatura:
552,004
ISBN:
0-11-450038-X; 0-444-80220-7
Rok wydania:
1980
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie