Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Przeglądaj
  • Szukaj w katalogu
Metody kontroli mikrobiologicznej czystości powierzchni sprzętu, aparatury, naczyń i rąk pracowników w zakładach przemysłu spożywczego
i/186/186000068.jpg
Treść karty:
657,865 657,866 PLISZKA ANNA Metody kontroli mikrobiologicznej czystości powierzchni sprzętu, aparatury, naczyń i rąk pracowników w zakładach przemysłu spożywczego. Oprac. ... Warszawa 1973 8° s. nlb. 4, 6, Państwowy Zakład Higieny Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku Wydawnictwa Metodyczne Państwowego Zakładu Higieny R, 1973,Nr 2 /47/ Dział: Badanie Żywności i Przedmiotów Użytku,z. nr 12.

Dane karty

Hasło:
PLISZKA ANNA
Autor:
PLISZKA ANNA
Sygnatura:
657,865; 657,866
Rok wydania:
1973
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie