Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Przeglądaj
  • Szukaj w katalogu
Sód w żywności oraz możliwości i kierunki jego racjonalnego ograniczenia
i/116/0000000045_2.jpg
Treść karty:
JAWOR-KULESZA MAŁGORZATA 659,886 BARYŁKO-PIKIELNA NINA, JAWOR-KULESZA MAŁGORZATA Sód w żywności oraz możliwości i kierunki jego racjonalnego ograniczenia / Nina Baryłko-Pikielna, Małgorzata Jawor-Kulesza. - [Warszawa] i Instytut żywności i żywienia im. prof. dra med. Aleksandra Szczygła, [1993]. - 48 s. ; 24 cm (Prace Instytutu żywności i Żywienia ;62) ISBN 83-86060-01-8

Dane karty

Hasło:
JAWOR-KULESZA MAŁGORZATA
Autor:
JAWOR-KULESZA MAŁGORZATA
Sygnatura:
659,886
ISBN:
83-86060-01-8
Rok wydania:
1993
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie