Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Browse
  • Search
Wpływ askorbinianu sodu na hamowanie rozwoju Clostridium perfringens przez azotyn sodu w badaniach in vitro i w paste ryzowanych konserwach mięsnych :
i/259/0259.jpg
Card's contents:
721,860 WOJTOŃ BOLESŁAW Wpływ askorbinianu sodu na hamowanie rozwoju Clostridium perfringens przez azotyn sodu w badaniach in vitro i w paste ryzowanych konserwach mięsnych : [rozprawa habilitacyjna] /Bolesław Wojtoń ; Instytut Weterynarii. - Puławy ; IW , 1993. - [4], 70, [46] s. : il., wykr. ; 21 cm

Card's Details

Keyword:
WOJTOŃ BOLESŁAW
Author:
WOJTOŃ BOLESŁAW
Signature:
721,860
Year:
1993
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie