Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Browse
  • Search
Próba obiektywizacji oceny tekstury mrożonych truskawek jako Jednego z wyróżników
i/190/0000000222.jpg
Card's contents:
PRACE IŻŻ /INSTYTUTU ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA ; 32/ 109,946 HOSEK ALEKSANDER MICHAŁ Próba obiektywizacji oceny tekstury mrożonych truskawek jako Jednego z wyróżników . ich' Jakości / A.k.rJoser -r' .Varsza..a : Instytut żywności i Żywienia, /1964/. - 135 s l" /ii., wy kr. ; 21 cm Na odwr., karty tyt. rok wyd. 1982 fPrace IŻZ : Instytutu Żywności i Żywienia

Card's Details

Keyword:
PRACE IŻŻ /INSTYTUTU ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA ; 32/
Author:
HOSEK ALEKSANDER MICHAŁ
Signature:
109,946
Year:
1982
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie