Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Browse
  • Search
Fizjologia smaku albo medytacje o gastronomii dosko­ nałej
i/38/0000000207.jpg
Card's contents:
611,850 Muzeum 611,851 BRILLAT-SAVARIN ANTHELME Fizjologia smaku albo medytacje o gastronomii doskonałej / Anthelme Brillat-Savarin ; wybór oprać. Wacław Zawadzki j przeł. [z fr.] i wstępem poprzedziła Joanna Guze ; il. Bertalla. - [Wyd.3J. - [Warszawa] s Państw. Inst. Wydawniczy, [1996]. - 264, [4] s. : il. j 18 cm ISBN 83-06-02498-2

Card's Details

Keyword:
BRILLAT-SAVARIN ANTHELME
Author:
BRILLAT-SAVARIN ANTHELME
Signature:
611,850; 611,851
ISBN:
83-06-02498-2
Year:
1996
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie