ISBN:83-204-1750-3

Chemiczne i funkcjolalne właściwości składników żywności : praca zbiorowa
Kategorie:CHEM - CHNE (47)
Kennwort:CHEMICZNE
Autoren:Zdzisław E. Sikorski, Agnieszka Bartoszek
Unterschrift:724,816
Chemiczne i funkcjolalne właściwości składników żywności : praca zbiorowa
Kennwort:SIKORSKI ZDZISŁAW E.
Autoren:SIKORSKI ZDZISŁAW E,
Unterschrift:724,816
Chemiczne i funkcjolalne właściwości składników żywności : praca zbiorowa
Kategorie:BUTT - CAMO (42)
Kennwort:CHEMICZNE
Autoren:Agnieszka Bartoszek
Unterschrift:724,816
Chemiczne i funkcjolalne właściwości składników żywności : praca zbiorowa
Kategorie:BARR - BATZ (22)
Kennwort:BARTOSZEK AGNIESZKA
Autoren:Zdzisława E. Sikorskiego, BARTOSZEK AGNIESZKA
Unterschrift:724,816